Sleek - Au naturel paleta senki

Danas Vam pišem o jednoj od Sleek-ovih paleta sa 12 neutranih boja, koje možete kombinovati za dnevni i noćni izgled. Kakve se boje nalaze u paleti i kakvi su moji utisci možete pročitati u nastavku posta...







Paleta se nalazi u kartonskom pakovanju koje je veoma lepo dizajnirano. Kao neko ko se bavi dizajnom, kod kupovine nekog proizvoda najveću pažnju mi privlači upravo pakovanje. Lepo, sofisticirano, naglašava da se u pakovanju nalaze senke i to je sasvim dovoljno, ne treba preterivati (manje je više) . Sama paleta je plastična, mat , dok je logo sjajan. Kada se otvori paleta sledi jedno lepo iznenađenje a to je ogledalo zbog kojeg je ovo postala moja omiljena. Kada žurim dohvatim ovu paletu i za čas se sredim, ogledalo i senke, sve na jednom mestu, ovako se obično jurim sa istim po sobi :)






U pakovanju se nalazi zaštitna folija sa imenima senki i aplikator za nanošenje. 
Što se tiče samih senki, gornji red je sa više naturalim, dok je donji sa više tamnijim, smoky bojama. U paleti se nalaze 8 mat, 3 sjajne i 1 satenska boja. Meni omiljene su Taupe i Conker i obe su sjajne.







Krenuću sa gornjim nijansama. Prva je NOUGAT, bela , mat nijansa, ne primećuje se kad je nanesete i slabije je pigmetnvana u odnosu na druge. Može da posluži kao baza preko celog kapka za neku drugu nijansu, ovako samostalno deluje kao da niste ništa ni stavili na oči.


Druga nijansa NUBUCK, svetlo siva, mat nijansa. Obično ne stavljam sivkaste senke, ali ova je baš lepa, nije jaka, lepo deluje kad se nanese preko celog kapka i sa malo crne u uglovima, dobije se lep smoky efekat.


Treća po redu, boja koju  najviše koristim CAPPUCCINO u boji kože. Takođe mat. Volim da nanesem nju preko celog kapka i stavim ajlajner. Ovakve nude nijanse možete kombinovati sa većinom senki.


Sledeće dve nijasne su HONEYCOMB I TOAST, obe su mat. Prva je kao što piše u nazivu boja meda dok je druga svetla kajsija.


TAUPE mi je omiljena iz ove palete, sjajna, šampanjac nijansa. Prelepaaaaa. Nosiva je i kao dnevna i noćna  varijanta, nije preterano šimerasta i veoma je pigmentovana. 








    Donje nijanse su  uglavnom tamnije braonkaste i veoma pigmetnovane.

     CONKER, pored TAUPE, duga omiljena nijansa. Sjajna bronzana boja, na slici se ne vidi baš kao što zapravo izleda ali boja je zaista lepa i često je koristim.


    MOSS je satenska , svetla braon nijansa,  BARK i REGAL su hladne braon boje s tim što regal vuče na sad aktuelnu crvenkasto - braonkastu nijansu.


    MINERAL EARTH , braon nijasna, sjajna, sa crvenkastim šljkicama. Mislim da su mi ovoj paleti sve sjajne omiljene :D ali stvarno su jako pigmentovane i to kako se presijavaju, prosto bi ih mazala po ceo dan :)


    I poslednja nijansa NOIR, mat crna. Kad god uzmem neku paleticu u kojoj se nalazi crna, ona bude siva , ali to nije slučaj sa ovom, jako je pigmetnovana i CRNA  :)))



Sve ove nijanse deluju još intenzivnije ukoliko pokvasite četkicu.


Ovu paletu možete da kombinujete za dnevni ili noćni look. Boje se lako se blendaju i ne trune se.

Utisak o ovoj paletici je veoma pozitivan, divne neutralne nijasne, pigmentovane i postojane. Jedino negativno je što gornje nijanse nisu pigmetnovane kao donje. Sigurno bih je kupila ponovo, kao i druge njihove palete sa ludačkim bojama :)

Paletu možete naći na sajtu Make up plaze, po ceni od 1400 dinara.

Da li Vam se dopada paleta? Je l' ste imale priliku da je koristite i kakvi su vaši utisci ?

Do sledećeg posta :*

Unique by M

Нема коментара:

Постави коментар